Колко бързо минава живота ни...
Утре – след днес,
година – след друга
и като, че ли не усещаме,
че нещо не стига и си отива..
Какво ни остава...
да се научим да чувстваме,
да разделяме доброто от злото
и винаги да си прощаваме – като другите...
Иначе нещо няма да стига
и ще си отива...
Колко бързо минава животът ни!
© Кати Все права защищены