Колко трудно е понякога да си кажеш - спри?
Когато виждаш, че от онова, от което се нуждаеш, само боли.
Колко трудно е понякога да си кажеш - не издържам?
Когато виждаш, че душата ти на адски огън се пържи.
Колко трудно е понякога да си кажеш - не искам?
Когато любовта, да правиш най-абсурдните неща, те притиска.
Колко трудно е понякога да си кажеш - ах, как ми се живее?
Когато сърцето ти единствено за смъртта копнее!!!
© Красимира Бакалова Все права защищены