Колко пъти можеш да простиш,
колко пъти упрек и въпроси,
колко пъти думата "сгреши"
на сърцето болката ще проси.
Колко пъти студ и самота,
колко пъти огън и постеля,
колко пъти тайно във нощта
търси брод сърцето да намери.
Колко пъти думата "любов"
на криле във Рая ще те носи.
любовта не се погребва в гроб
и без нея дните ни са боси.
© Даниела Атанасова Все права защищены