22 апр. 2008 г., 08:34

Колко си... 

  Поэзия
599 0 2

Колко си истински само,

колко реален и чист.

Колко си непорочен

и едновременно толкова жив.

Колко си непокорен само,

толкова си ми мил.

Колко си моят Аз.

Ти, мое кристално огледало,

Ти, мое дихание!

© Миленита Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??