1 сент. 2009 г., 10:44

Колко те обичам 

  Поэзия
883 0 15

Колко диво се обичаме,

че хапем думите

и смисълът

остава наранен от нетърпение...

Колко грешно се обичаме,

че палим нощите.

Адът е домът на страстите.

Колко поривно се обичаме,

че сливаме

мисъл с действие

 за прашинки мигове.

Само колко се обичаме!

Още се губим в необятностите...

 

 

 

© Таня Атанасова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??