Колко те обичам
Колко те обичам, никой не разбра,
още във сърцето нося любовта.
Тя е много странна, но така красива –
нежна като цвете, мила, мълчалива.
Горска самодива волност ѝ дари,
Слънчо от небето прати ѝ лъчи,
а цветята пъстри се оглеждат в нея,
в стих да я опиша, още аз не смея.
И реката синя вдъхна ѝ душа,
облаците бели дават ѝ крила.
Как да ти разкажа, как да те погледна,
обич най-красива – първа и последна!
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska Все права защищены