Не тъгувай по време отминало
и вдигни си главата, над тебе
всяка вечер звездица сияйна
пази твоите женски тайни.
Не тъгувай по време отминало.
Погледни от високо земята.
Погледни се, виж, лято си...
Всяка следваща нощ е тъй необятна!
Не тъгувай по време отминало.
Накъдето си тръгнала, все ще стигнеш.
Но не бързай, моля те, толкова.
С болката ще отмрат всички грижи.
Не тъгувай по време отминало.
Твоят свят пази чистото утро.
Усмихни се и давай нататък.
Животът започва тепърва...
© Нели Все права защищены
Усмихни се и давай нататък.
Животът започва тепърва...