Копи пействах те в сърцето,
слайд по слайд те съживих,
сложих ти безброй ефекти,
нежна музика свалих...
Но маркирал си и други
клетки с курсора велик...
Абсолютно не си струва
да те мисля всеки миг.
Сейфах те във мойта папка.
Но разбрах, че бил си мит,
а пък аз - наивна патка...
Ще ти дам един делит!
© Вилдан Сефер Все права защищены