Ших душа!
Нарязана…
/най-боли от предадено доверие/
Прекършеното най-боли,
особено, когато си вярвал безрезервно…
Сами създаваме бездънния си Ад,
сами лекуваме кървящите си рани…
Сами създаваме си свят,
в който вярата ни води като пламък!
И нека да съм луда!
Да горя!
Да съм дива,
Като вятъра недосегаема…
Смиреност!
Няма!
Дивите коне…
Красиви са, защото са необуздани!
Диана Димитрова
29.11.2023
© Диана Димитрова Все права защищены