Във времена без окупация,
летим към деградация
и ни очаква стагнация!
Освен да се краде,
се пие, бие и яде,
а работата никой я не ще!
Оставаме без наука,
и на никой му не пука,
пък младежта се изнася от тука!
С чалга и простотия
няма прокопсия,
бъдещето – сиромашия!
Като няма акселерация,
идва профанизация
и следва дегенерация.
По върховете се граби
в ужасяващи мащаби,
защото в съда са раби!
Алчността щом ни води -
не ще има свобода
и овчедушен ще е народа!
В такава държава
позитивност не оживява
и в зародиш се задушава!
Вървим към територия
и това не е алегория,
а идваща история!
Това не е абдикация,
нито екзалтация –
просто констатация...
© ШЕМЕТ Тарантупски Все права защищены