Водиш ме, макар че крача с тебе!
Вдигаш ме, но сигурност си ти.
Нямам пак представата за време,
нито за реалност и мечти!
Вино си студено и горчиво,
вливащо във вените ми страст!
В дните ми редуват се пенливо -
топло и студено - във контраст.
Не, не искам още, ала всичко -
давам сила срещу светлина!
И не ми повтаряй, че обичаш,
трябва само малко топлина!
08-02-2017
© Десислава Вълова Все права защищены