18.12.2008
Молитвено душата ми излита,
очите ми затворени те гледат,
ръцете ми в пространството се лутат,
светулките изгаснали ми светят...
Пронизващо усмихваш ми се, без усмивка
и гледаш мен, но някъде встрани,
а да те имам някак си е утопично,
защото твоят ледник трудно се топи.
Изпиваш ме безвкусно и без устни,
и галиш ме с далечните си длани,
към мен препускаш, но си в пустото,
далечни сме, ала от страсти обладани.© Erato Eratova Все права защищены
"Пронизващо усмихваш ми се, без усмивка
и гледаш мен, но някъде встрани"
Поздрав!