26 янв. 2012 г., 09:58

Копнеж 

  Поэзия » Любовная
775 0 0

Очите си затварям -

отново тебе виждам,

усмихвам се широко

и започвам да мечтая -

за теб, за мен, за нас.

Дори и толкова далечен,

дори и малко непознат - 

знам, че можехме с тебе

да изживеем нашия

вълшебен свят.

Там, където няма нищо забранено,

там, извън всички норми, правила,

далеч от всичко и всички -

само ние и онази сладка тишина.

Аз щях да те обичам

както никой досега,

да ти дам цялата си доброта,

а ти да ме копнееш силно,

да гледаш в моите очи

и да виждаш всичко,

без което не можеш да живееш.

© Росица Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??