Протягам аз към теб ръце
и зове те моето сърце,
но вместо да те докосна аз,
чувам само твоя глас.
Нежност и топлина ме
облива и дъхът ми спира.
Бие лудо моето сърце и
само теб зове!
Къде си, мили мой ти,
и защо толкова голямо
разстояние ни дели?
Влезе в душата ми ти
и завладя моите мисли
и всичките ми мечти.
Искам да съм с теб
всеки ден и час и
като Дева да те
закрилям аз.
Ангел твой да бъда,
слънце в твоя ден,
утринна зора и да
сбъдна всяка твоя мечта!
© Йорданка Серафимова Все права защищены