7 сент. 2019 г., 13:40

Копнежи 

  Поэзия » Другая
428 3 8

Родих се мъничка и крехка,

пъпка с надежда за живот.

Поливана от майчина закрила,

прегръдка нежна и любов.

Разцъфнала във детските си песни,

усмихвах се на приказния свят.

Облечена със роклички кокетни,

роза бяла, кокиче, минзухар.

Докоснах се до любовта вълшебна,

огледах се във омагьосания ден.

И фея с пръчица блажено,

ориса теб да си за мен.

А днес във святото ни кралство,

целунати копнежи спят.

Сънуват детските простори,

две птици влюбени летят.

© Цветето Б. Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??