Единствено за да те зърна,
дори за миг това да трае -
готов съм аз света да преобърна,
душата ми за теб мечтае!
Твоето лице красиво да целуна,
да подържа ръката ти копнея,
да те стопля с мила дума -
единствено за туй живея!
Сега си ти далеч от мене,
и зима е в живота твой,
но за радост идва време -
чакат ни щастливи дни безброй!
Сънищата мои навестяваш,
облечена в искряща светлина,
в мене пламъче надежда ти оставаш -
да топли ми сърцето с нежна топлина!
И знай където и да си, че те обичам,
адът неспособен е да ме възпре,
към теб с последен дъх ще тичам -
през суша, през море.
© Галин Михалев Все права защищены
Поздрав!