Целувката преглъща
въздишки възвишени.
В стиха са преносими
преносните й значения.
Обеща да ме целуваш
колкото искам повече.
От момента съкровен
до брега на съкрушение.
Честита годишнина от сватбата на адвокат Стойко Славов!
03.10.2021 г.
© Мария Все права защищены
Произведение участвует в конкурсе:
За да претърпиш корабокрушение, първо трябва да имаш кораб »