6 сент. 2009 г., 10:27

Кошмар... 

  Поэзия
1252 0 14

***

Луната се разби в съня ми.

Начупи се на късчета кошмар.

Опари ме до бяло по врата ми...

Възглавките избугнаха в пожар.

 

 

В нощта препусна колесница.

Конете трополяха като взвод.

Под клепките ми стресната зеница

безпомощно се молеше за брод.

 

 

Опитвах се да бягам през войската.

Настигаше ме огненият щит.

И кикотът си пусна пипалата

в кревата ми... по детски скрит.

© Арлина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??