Произведението не подходит для лиц моложе 18 лет.
О, не... и този сън кошмарен!
Завързан съм за дървен стол.
Умът от ужас е попарен,
че в мрак един съм сам и гол.
Тревожно е сред тишината,
не виждам нищо в този час.
Загадъчна е тъмнината,
предчувствам болката си аз.
Започва се и чувам пак
на тънки токчета звука.
Пробожда рязко всяко " так... " .
Тя, чувствам, тука е сега.
Край мене обикаля тя
и сякаш съм без дъх, треперя.
Камшик на пода изплющя,
спасение не ще намеря.
Прожектор светва право в мен,
глава отмятам настрани.
Примижам бързо заслепен,
облъчен съм от сто винù.
" Признай! " - прошепва с нежен глас.
- Но за какво? " Признай си ти!!! "
- Но за какво, не зная аз!
" Признай!!! " - и вече тя крещи.
И щраква шалтер, светлината
огромна зала осветява...
И аз съм точно по средата,
а тя пред мен е величава.
С ботуши дълги до бедрата,
чаталът й покрива прашка.
С ръце на хълбок, на главата
със надпис " Sex police " фуражка.
Косите черни водопадно
върху гърдите снежнобели
се спират и зърната жадно
към мене сочат напращели.
Корсетчето и всичко друго
е с цвят на вишна, а лицето
изваяно от райски струг, о...
тупти от плен във мен сърцето.
Добре, ала защо се мръщят
над две оченца корк тез вежди?
И мигновено се пропъждат
от мене всякакви надежди.
Към мен пристъпва на парад...
С лице лицето гали мило.
Парфюмът й е, да - " Eclat " ,
ухаят устни на червило.
В ухото шепне пак " Признай! " .
- Каквото и да е, признавам!
Играта твоя изиграй!
Пред теб изцяло се предавам!
" И правилата си остават,
ще има секс до сутринта!
Ах, буйна страст ще направлява
телата ни, ще ври кръвта!
По- рано паднеш ли, тогава
за теб ще има душ студен! "
По мен езичето заплавва.
Бъди, мой порив, несломен...
че няма тази госпожа
насищане, секс- дух е тя.
Дано, дано да издържа.
Студена чака, там, вода...
© Асенчо Грудев Все права защищены