Моя рижав котарак,
със характер е тъй благ,
виж по цял ден на кълбо,
спи във мекото легло.
Уж си мърка и лежи,
и не прави хич бели,
а намерих зад дивана,
липсващото от салама.
Прави се на неразбрал,
и че нищо не е ял,
а мустачките му цели,
в мляко бели, побелели.
© Ивета Все права защищены