16 июн. 2021 г., 12:52

Коте 

  Поэзия » Для детей
299 1 1

Коте малко, коте сиво,

а къде ли си се скрило?

Имаш си ушички две,

а не слушаш въобще.

 

Коте малко, пакостливо,

все се правиш на сънливо,

ала щом самó останеш,

бързаш, бързаш ти да станеш.

© Ивета Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??