Мислех си, че е страхливо
мойто коте малко, сиво,
но започне ли игрите,
тръгват вече и белите!...
Но че слуша, вече зная –
тая малка запетая!
Щом излезе на разходка,
прави като мама-котка –
първо лапките си мие,
после във килима трие...
Мислех си, че е страхливо,
то оказа се игриво!
01.08.2016г.
© Дияна Все права защищены