Казват, че съм мързелива.
Да, обичам да поспивам.
Баба как плете поглеждам,
скачам на кълбото прежда
и го гоня по килима.
После много възли има...
Щом мяукна, то е знак,
че да папкам искам пак.
Мога с радост да изям
още кръгче шпек салам.
Имам тихичка походка.
Всички ме наричат _ _ _ _ _ 🐱
© Красимир Тенев Все права защищены