Още помня онзи ден,
когато бяхме двамата със теб,
когато разтрепери всичко в мен.
Помня думите ти,
а когато затворя очи,
виждам погледа, с който ме гледаше...
Чувствата са нещо,
което трудно може да се опише
и трудно някой може да ги разбере...
Помня още как не исках да си тръгваш,
исках да останеш с мен.
Да ме целуваш,
да ме галиш с ръце,
там, на улицата,
където открадна сърцето ми,
съня ми и се настани в мислите ми!!!
Посветено на един скъп човек :):):)
© Десислава Все права защищены