КРАДЕЦ-НАРКОМАН
Малкото момченце Гари
събра се с лоши то другари -
оплакват се от домсъвета,
че разбива чуждите мазета.
Работата стана ясна,
когато Гари поотрасна -
не ползва никакви ключове,
прескача в чуждите дворове.
Обира всичко от колите,
злато краде и чанти от жените.
Апартамент разбил е той не един,
за да си купи амфетамин.
От него пропищя квартала,
ала полицията ни заспала
не може с него да се справи
и той разбива още брави.
© Валентин Добрев Все права защищены