Как да те забравя?
Кажи как да го направя?
О-о, ти толкова ме нарани,
и толкова ме заблуди,
лицето ти накрая видях,
от лъжата ти не оцелях,
и за пореден път сърцето
бе разкъсано, като парчето,
частта от моята страна,
на малки частици отново стана тя...
Е, помъчих се и забравих те!!
Какво, не го ли очакваше??
© Виктория Иванова Все права защищены