Малкият принц порасна...
Стана крал и владееше
много чужди емоции,
и спомени,
пазеше нечии реликви,
и криеше тайни и понятия
непознати за повечето от нас.
Много неща бяха под неговата власт,
но рядко той самият беше.
Той не търсеше път
към своята планета,
живееше в боксониера
от треперещи мечти.
Намери си нова роза
и я засади в парка отсреща
за да се наслаждава на хората
които я заглеждат срамежливо.
Вместо лисица имаше куче,
с което тичаха сутрин в 5
до Бунарджика и обратно.
Интересно е че не търсеше принцеса
той хапваше такава сутрин.
С кашкавал.
Търсеше своята кибритопродавачка
да го види и да го подпали
като маранята през август
по асфалта на Гладстон..
© ДИВИЯТ КОН Все права защищены