Приготви баба вкусна пита,
подхождала била за крал
и неговата гладна свита,
с която в замъка живял.
Таланта рече, ще заложа,
масло и сирене ще понесеш,
ще бъде вкусна, дай боже,
да не се превърне в леш.
Виж как на краля му отива
атлетично тяло, като гранит,
погледнеш ли го ти на криво
смятай, че ще бъдеш бит!
© Миночка Митева Все права защищены