Произведението не подходит для лиц моложе 18 лет.
- Гол си съм? – сега се пита
новоизлюпеният крал.
Дреме неговата свита:
„Как в заблуда е живял?“
- Кралството си ще заложа.
Как срама да понесеш?
Всички ще ги сторя, боже,
на мекици и на леш!
Голотата ми отива,
скулптура от чер гранит!
Само че ми става криво –
е**н ли съм, или бит?
© Елия Все права защищены