19 мая 2006 г., 00:14

Красива 

  Поэзия
699 0 3
Красива

Нежен шепот на нова пролет
Двойка бели птици в полет
Нежен полъх на топлина
Спомен ме връща през ноща
Затворил очи ,виждах само едно
Колко красиво е това същество
Сънувах ли или наистина бях
Сега се будя целият в страх

Не мога да спра да те жадувам
Не мога повече да се преструвам
Че не мога да те желая
Ще млъкна в сладък сън накрая
И пак ще те сънувам с усмивка
Всяка чертица от лицето ти, всяка кривка
Ех, любов непоколебима
Как един се радва за друг ,че го има

Красива ,жизнена и млада
Дори и за слепите ти си награда
Твоя поглед ме разтопява
Твоята красота ме загрозява
Твоята душа в водопад живее
Ти обичаш да се смееш
Твоята любов е истинска и жива
Боже , колко си красива

© Христо Андонов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??