КРАСИВА И БОРБЕНА
За Бога колко си красива!
В теб съм лудо влюбен аз!
С хубостта си ти плени ме
и за теб си мисля всеки час.
На ръст ти малка си,
тъй нежна, добродушна,
но със смело си и борбено сърце
и трудностите в живота побеждаваш
единствено с двете си ръце.
Напред върви, в живота побеждавай
и вечно сбъдвай твоите мечти,
пред нищо ти не се предавай
и усмивката ти по лицето да блести.
На мен една целувка дай любима,
това ще бъде тайна между нас.
Щастлив ще бъда знай за трима
и пак за теб ще мисля аз.
© Валентин Добрев Все права защищены
но коя ли е тази жена,
която теб обрича на безправие
и има, като своя твоята душа.