Красива ли съм? Мисля - НЕ!
Но ти отключи в мене светлината,
родиха се и сексапил, и чар,
но не поддадох се на суетата.
Красива бях в твоите очи,
и близка, и ранима, и позната,
оглеждайки се в сините ти езера,
открих у себе си и красотата.
И днес стоя така на кръстопът,
донякъде без тебе непозната,
коя съм и защо съм още тук,
парченце хаос в тишината.
© Гъсеница Все права защищены