13 июл. 2013 г., 20:08

Красива лятна вечер 

  Поэзия » Любовная
720 0 1

                      Красива лятна вечер

 

Искрящо шампанско

на свещи,

бял шоколад,

разпилян цвят от рози,

препълнен пепелник,

халат, шнола на пода лежат.

Мъжки часовник, халка...

Разпалени страсти

на нежна музика,

загадъчна светлина

и... страшна жега!

В леглото лежи уморена...

уловила за миг любовта.

Утрото отдавна в стаята

любопитно гледа.

Вратата се хлопва едва.

Няма часовник,

няма халка - "семейния символ",

на раклата - бележка и чаша с вода.

Красива лятна вечер - неповторима!

В леглото другата половина

отново остава запълнена с тъга.

 

               Надежда Ангелова

© Надежда Ангелова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??