7 нояб. 2010 г., 22:58

красива любов 

  Поэзия » Любовная
1088 0 2

Светът земята посребрява,

слънце всеки кът ще озари.

Вятър хиляди цветя развява

- любов в две ангелски сърца гори.

 

Денят е миг от вечността,

но най-прекрасен ще е, зная,

защото тяхната любов ще покори света

и макар за миг ще отлетят  в рая.

 

И нека никога да няма край

за любовта, която ги обгръща,

така невинна, чиста и красива

в ангели един след друг ще ги превръща.

© Ивета Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??