Красива Самота
Нека прелетим през времето
да отидем на място по-добро
да бъдем вечно там
и да изживеем нашата мечта
ще бъдем само двамата скъпа
ще се отдадем на красива самота...
Нека прекосим океана
да отидем на другия бряг
ще оставим всичко зад гърба
ще пътешестваме в нашите души
това ще е пътешествието на любовта във вечността...
Нека запалим огън в пустошта
както огънят гори в нашите сърца
това ще бъде знак
символът на красивото кикога не умира
той ще отвори врата
ново пътешествие ни зове
то ще ни отведе
до величествената дълбина на любовната мисъл...
© Господин Браунстоун Все права защищены