Красиви лъжи
Циганко стара,
верна-неверна,
своята бяла ръка
аз ти подавам,
за да предскажеш
моята идна съдба.
Знам, че ме лъжеш!
В очите ти черни
блясват коварни искри,
но ми се иска
все- пак да са верни
твойте красиви лъжи !
Таня Иванова
© Таня Ив Все права защищены