КРАСИВО ЦВЕТЕ
Красиво цвете е душата ти,
красиво цвете си и ти,
в градината на красотата
най-дивната си ти.
Нектарът ти
е еликсир божествен.
Ах, колко жаден съм
и винаги естествен.
В листенцата ти искам да се сгуша,
росата ти по мен да се разлее.
Гласа ти прелестен да слушам,
а ти да пееш... пееш... пееш...
© Васил Гурбачов Все права защищены