Отворих очи - навън валеше.
Подгизнало във вода всичко вече беше.
След сън цигара да запаля желая.
Съня с реалността да съчетая.
След дръпка-две се подсещам за кафе.
Даа... то ми е като двигател.
Ставам, включвам стария предавател.
Тихо джазче с кафенце да върви.
Ах, колко е приятно изгревчето златно.
© Огън Все права защищены