16 окт. 2015 г., 20:20

Красота 2 

  Поэзия » Любовная
345 0 0

Помня деня, когато те видях -

светлина ме озари тогаз.

И веднъж сънувах те, докато спях 

и никога не ще те забравя аз.

 

Като роза в майски ден

бе тогава ти за мен.

И красотата в любовта

стопля ме сега в студа.

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??