Обичам те… чуваш ли го…
Как сърцето ми бие… и танцува…
Усмихнеш ли се – грейва целият свят…
Слънцето по друг начин вече топли…
По-хубаво става…
Дори и въздухът… и по него даже се усеща любовта…
Как всичко наоколо се усмихва…
И щастлив е целият свят…
Аз и ти… до вчера сами... ала виж ни сега…
Света прегръщаме само с очи…
С поглед едничък стапяш леда вътре в мене…
Докоснеш ли ме - всичко в мен се преражда…
Усмихвам се... щастлива съм… живея - заради теб.
Заради теб и любовта ти, която ми дава едничката сила…
Силата за живот…
Силата за борба…
За новото начало… красотата на утрешния ден.
© Михаела Все права защищены