Обичам ли те?!
(Не! Не ме разбра.)
Преболедувала съм всяка
твоя рана.
И онзи див, необуздан копнеж,
прииждащ всяка нощ във мене.
В душата ми – метеж!
(По-истинска не съм се чувствала.)
И как да ти го кажа, аз не знам...
Че всеки миг е ново връщане
... напред. А не назад,
където са изстинали
надеждите.
© Нели Все права защищены
Много ми хареса!