Окапалите ми листа потъват
във Небето. Ше стигнат ли
до дъното му някога?
От топлия си дъх
се давя...
Свян -
момичето
зад плитките си.
Родопска къща.
Няма да се срина
в себе си.
Сълзите ми са
най-добри приятели.
Сърцето ми измиват...
© Латинка-Златна Все права защищены
Поздрави, Златно цвете!
БЪДИ!