15 авг. 2007 г., 22:18

Края на лятото 

  Поэзия
840 0 8
Тих вятър в листата на черешата.
Свечерява се.
Камионите карат лавандула.
В края на лятото...
неща, които никой няма да запомни.

© Миа Ми Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??