Доброто бавно губи свойта мощ,
отдавна със лъжата сме привикнали,
светът е тежко болен от разкош
и от проблеми някак невъзникнали.
Е, случват се и хубави неща -
на лошите все повече обаче
и всеки ден изгряват чудеса
в живота на богатите, за да не плачат.
Кой дава кредити за щастие, се питам,
безлихвени и дългосрочно гарантирани,
дали душата трябва да ипотекирам
плюс двама дяволи за поръчители.
© Ивон Все права защищены
плюс двама дяволи за поръчители.
с такива поръчители няма начин да не успееш