Сложи пак картините,
скриващи дупки
от гняв по стената ти;
Приший си кръпките,
скриващи дупки
от пръсти в полата ти;
Натрупай завивките,
скриващи дупки
от него в кревата ти;
Носи пак усмивките,
скриващи дупки
от липси в душата ти.
© Доротея Все права защищены