Натежал съм от мисли и чувства.
И слабея по теб от любов.
А със сила на всички изкуства,
да се боря за теб съм готов.
Че и времето то се не спира
и кове ни годините в брой.
А надеждата в мен не умира
да превърна сърцето в герой.
И така, че със тебе да стигна
на живота ни горно ниво.
И в душата ти храм да издигна,
и да бъда аз твое крило.
© Никола Апостолов Все права защищены