След всички особени мнения,
които дочух,
тази нощ си съблякох думите
и останах по дух.
И настана една особена
невеществена голота.
Тиха жена се промъкна
с разхвърляната си душа.
После някой викна полиция,
понеже дочул странен шум -
приличало на боричкане
между два броя "Едно наум".
Униформените заварили
в гардероба на мисълта
три омачкани срички -
моето "НЕ" и твоето "ДА, ДА!".
© Красимир Йорданов Все права защищены