Все се мъча нещо умно да измисля.
Даже лъжа се и книги да чета.
Дали някой труд научен да прелистя
или с музика главата си да проветря?
Какво пък, ще си пусна нещо за душата.
Нека първо да са Моцарт и Шопен.
"К'ва е умна тая!" ще си кажат в махалата
и току-виж се мъчат да са като мен.
Доскучават нещо тези оперети.
Кой излъга, че се поумнявало от тях?
Дочух нейде да подрънкват май монети
и без да се усетя с тях запях.
Избухна мега хитът на Андреа,
под кръшни ритми аз снага извих.
"Кому е нужна на забравените епопея?"
Помислих си и постнах секси снимка с тоя хит.
Заваляха бързо лайкове и коментари.
"Леле, че си яка. Като за клип си, да не си модел?"
Реших - не са ми нужни дипломи, IQ-та и медали
за кариера се изисква- Sin city, алкохол, мотел.
© Лекса Джорджис Все права защищены