Счупено клонче.
Първа пролетна птичка
кацва щастлива.
...
Кълбо въпроси.
Мигът плете бъдеще.
Игла-отговор.
...
Тъгата гали
миглите на радостта,
недолюбена.
...
Крива линия.
Скучен правоъгълник.
Стар триъгълник.
© Веселка Стойнева Все права защищены
Готини стихчета!)