21 нояб. 2006 г., 22:42

Криворазбрана любов 

  Поэзия
724 0 1

Ти казваш ми, че ме обичаш,

но дали това така е?

Ти казваш: "Всичко си за мене",

но вярно ли е, кой това ще знае?


Поднасяш ми цветя, бонбони,

говориш думи мили, сладки,

а зад гърба ми гърлен смях се рони,

защото мене си оставил в догадки.


Това е фалш, измама непростима,

това не е любов, а участ наранима,

и знай, че само мен не ще да повлече,

защото ще бъде наранено и твоето сърце.


Затова научи се да обичаш,

но не с цветя, бонбони, думи сладки,

и никога напразно ти не ми се вричай,

и никога не ме оставяй в догадки!

© Марина Стоянова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??